En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour vous proposer des contenus et services adaptés. Mentions légales.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vous êtes ici :   Accueil » Forum » section néerlandophone » Naya & co
 
 
 
    Imprimer la page...
    Imprimer la section...

Forum - section néerlandophone - Naya & co


Nombre de membres 104 membres
Connectés : ( personne )
Snif !!!
 

actif  Sujet n° 634

le 11/10/2019 @ 07:35
par denis_salmon

denis_salmon

Administrateur
60 messages

71971296_10157816552840407_5129938994523537408_n.jpg

Linda Verniers.

Vogelbescherming Vlaanderen vzw.

Op de bres voor Naya & co

Na alle berichtgevingen over het tragische lot van wolvin Naya vragen veel mensen hoe ze ons en de wolven in Vlaanderen kunnen helpen met een financiële bijdrage. De beloning voor de gouden tip naar de dader staat ondertussen vast, deze wordt vanuit Vogelbescherming Vlaanderen niet meer verhoogd. We zijn van mening dat dit bedrag ruim voldoende moet zijn om de burgerzin aan te wakkeren en de dader(s) te vinden.

Als gevolg van de oproep melden vele burgers ons tal van jachtinbreuken en stroperij. Deze meldingen willen we uiteraard óók behandelen. Niet alleen de wolven maar alle wilde dieren zijn het waard om beschermd te worden. Het is voor ons prioritair om nu kort op de bal spelen. Het opvolgen van de tips en de juridische stappen die ondernomen moeten worden, een burgerlijke partijstelling, het samenstellen van dossiers, de opmaak van strafdossiers, alles heeft een prijskaartje. Als advocaat van de fauna beschouwen we dit als onze plicht.

Iedereen die dit wenst, kan als hulp een gift doen. Wij zijn je dankbaar voor iedere bijdrage, klein of groot. Giften vanaf 40 euro zijn zoals altijd fiscaal aftrekbaar. Plaats daarom duidelijk de mededeling "GIFT - Naya en Co" bij jouw storting op rekening BE61 0014 0987 7317.

In de januari-editie van ons driemaandelijks tijdschrift/ledenblad Mens & Vogel geven we jou alvast een overzicht van de verschillende lopende dossiers.

Krijg jij ons tijdschrift nog niet? Dit kan door lid te worden voor slechts 20 euro per jaar. Stort dit bedrag via BE61 0014 0987 7317 met de mededeling "NIEUW LID – Naya en Co". Hartelijk dank voor jouw steun.

Informatie: Vogelbescherming Vlaanderen vzw.

  Ecrire à denis_salmon
Poster une réponse Haut  
actif sujet actif   clos sujet clos   Important! Important!   Nouveau Nouveau message
Rectifier Rectifier message   Clôturer Clôturer sujet   Remonter Remonter  
Catégories de discussion  Forum